Eventi

Eventi

Glamoure Event Center je sa svojim multifunkcionalnim izgledom pogodan za organizaciju svih vrsta događaja. Ceo koncept sale je lako prilagodljiv, a uz pomoć našeg tima menadžera svaki dogovoreni event biće realizovan na najvišem nivou.

Svadbe

Svadbe

Za vas organizujemo svadbene svečanosti, do 300 zvanica, u tonovima savremenog glamura. Nesto jednostavno i elegantno, u vidu kreativnog izazova da se obezbede maštoviti meniji, personalizovana usluga i atmosfera koja slavi vašu ljubav.

Rođendani

Rođendani

Sofisticirane usluge i posebna briga o svakom detalju učiniće vaše rođendanske proslave urbanim i zabavnim, a u isto vreme gala i sa stilom.

Promocije

Promocije

Glamoure je mesto koje će doprineti da se klijenti i poslovni partneri ostave bez daha, prilikom promocije novog muzičkog izdanja, časopisa, knjige, medijskih događaja, novog brenda.... Na raspolaganju Vam je obezbeđen parking za posetioce, ketering služba, organizacija fotografa i muzičkog programa.

Konferencije

Konferencije

Sala Glamoure Event Centra pogodna je za organizaciju raznih tipova konferencija kombinovanih sa posluženjem hrane i pića. Multifuncionalna sala pruža posebne pogodnosti kod složenijih događaja koji istovremeno zahtevaju više različitih postavki.

Kokteli

Kokteli

Napravite atmosferu pogodnu za blisku komunikaciju i razmenu kontakata, ideja i mišljenja uz lagano finger food posluženje! Glamoure ce Vam pružiti niz pogodnosti za ovakve prilike, a sve u cilju Vašeg zadovoljstva i uspeha!

Proslave

Proslave

Glamoure je savršeno mesto za proslavu malih ili velikih događaja. Na raspolaganju Vam stoji nas ketering tim koji će Vaše slavlje začiniti gastronomskim specijalitetima kao i naš organizacioni tim koji je tu da Vaše goste dočeka i učini da se osećaju prijatnije.

Nalazi se u samom centru Zemuna i nudi savršeno mesto za okupljanja i sve vrste eventa. Nov, moderan i glamurozan prostor od 1100 metara kvadratnih koji se sastoji iz dve celine, zatvorenog dela (površine 400m2) i terase (700 m2), koji zajedno pružaju užitak u jedinstvenom pogledu na panoramu Beograda i Zemuna.

Kontakt

Video

Galerija