O nama

Glamoure Event Center - idealno mesto za savršene trenutke.

Glamoure Event Center se nalazi u samom centru Zemuna i nudi savršeno mesto okupljanja i mesto za sve vrste eventa - promocije, svadbe, modne revije, proslave, seminare, izložbe, rođendane, konferencije...
Nov, moderan i glamurozan prostor od 1100 metara kvadratnih koji se sastoji iz dve celine, zatvorenog dela (površine 400m2) i romantične terase (700 m2), koji zajedno pružaju užitak u jedinstvenom pogledu na panoramu Beograda i Zemuna.
Vrhunska organizacija, profesionalno osoblje, veliki izbor menija raznovrsne i umetnički pripremljene hrane, kao i bogate ponude pića najbolja su garancija da će svi Vaši gosti imati nezaboravan provod.

TREBA VAM PONUDA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Pozovite nas
Najbolji način da Vam sastavimo ponudu jeste da nas kontaktirate putem telefona. Tako ćemo moći najbrže i najdetaljnije da Vam, uz određene informacije sa Vaše strane, sastavimo najadekvatniju ponudu. Pozovite našu menadžerku Nevenu na 065.333.00.85 i informišite se o svemu što Vas interesuje.
Kontaktirajte nas mailom
Pošaljite upit putem sajta

Čudno je, kako je malo potrebno da budemo srećni i jos čudnije, kako nam često baš to malo nedostaje.

Ivo Andrić

REČ KLIJENATA

REFERENCE

Ovo su samo neki od naših klijenata sa kojima imamo uspešnu saradnju već duže vremena
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Nalazi se u samom centru Zemuna i nudi savršeno mesto za okupljanja i sve vrste eventa. Nov, moderan i glamurozan prostor od 1100 metara kvadratnih koji se sastoji iz dve celine, zatvorenog dela (površine 400m2) i terase (700 m2), koji zajedno pružaju užitak u jedinstvenom pogledu na panoramu Beograda i Zemuna.

Kontakt

Video

Galerija